QLT-beker Zomer 2020

In juni en juli organiseerden we met QLT een reeks tornooien voor individuele spelers. Voor augustus hebben we iets anders bedacht. Ter voorbereiding van de start van de competitie, brengen we nu vijf weken lang een bekercompetitie voor ploegen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stel zelf een team samen met vier spelers, kies een kapitein en een ploegnaam, en schrijf je in voor de “QLT-beker Zomer 2020”.
Elke week krijg je een andere ploeg als tegenstander uitgeloot. Het is dan aan de kapiteins van beide ploegen om een dag en uur af te spreken en tafels bij QLT te reserveren. Daarbij komt elke speler van het ene team uit tegen elke speler van het andere team. Deze duels tussen de twee ploegen moeten binnen de week afgewerkt worden.
Er wordt net zoals bij de zondagstornooien gespeeld met een voorgift gebaseerd op het klassement van de individuele spelers die tegen elkaar uitkomen. De huurprijs van de tafel voor deze wedstrijden is inbegrepen in het inschrijvingsgeld van de competitie.

Hoeveel kost de deelname aan de QLT-beker Zomer 2020?

Enkel teams van vier personen kunnen inschrijven. Per ploeg is één reservespeler toegelaten indien een vast teamlid een week niet beschikbaar is. Vind je niet genoeg kandidaten, dan kan QLT helpen met de zoektocht naar teamleden. De deelname per team kost 60 euro, te betalen aan de bar in de cafetaria voor de eerste match. Eens ingeschreven is het bedrag verschuldigd. Elke ploeg speelt —behoudens forfaits— 80 matchen. De inschrijvingsprijs komt dus neer op 75 cent per match.

Wanneer gaat dit door?

Er is geen vast uur voor de matchen; wel moet er elke week gespeeld worden:

  • Week1: van dinsdag 28 juli tot maandag 3 augustus
  • Week 2: van dinsdag 4 augustus tot maandag 10 augustus
  • Week 3: van dinsdag 11 augustus tot maandag 17 augustus
  • Week 4: van dinsdag 18 augustus tot maandag 24 augustus
  • Week 5: van dinsdag 25 augustus tot maandag 31 augustus

Net zoals bij de individuele tornooien wordt er voor elke plaats gespeeld.

Wat valt er te winnen?

Elk team wint eeuwige roem en staat scherp om aan de competitie te beginnen, maar er zijn ook mooie prijzen voor de teams die de top 3 halen:

  • 1ste plaats: 100 euro voor het team
  • 2de plaats: een QLT verrassingspakket ter waarde van 60 euro
  • 3de plaats: een QLT verrassingspakket ter waarde van 40 euro

Inschrijven kan vanaf nu bij Jago Lowagie via mail of FB Messenger. Vermeld van elke speler in het team de naam en het klassement; vergeet ook niet een kapitein aan te duiden en een originele teamnaam te kiezen.

 

Download ook onze flyer: