Tornooien bij QLT op woensdag

Vanaf oktober tot eind juni organiseren we terug tornooien op woensdag.

Jeugdtornooien

14 tot 18 uur
aanwezig 13:30; start 14:00
Jeugdtornooi met voorgiftsysteem
twee reeksen volgens leeftijd: 8 tot 14 jaar en 15 tot 21 jaar
Eindtornooi jeugd
Beste 16 van alle weken
Woensdag 30 juni 2021

Per deelname betaal je 2,5 euro. Vanaf 6 inschrijvingen gaat een reeks door, maximaal 24 deelnemers per reeks. De reeksen kunnen samengevoegd worden bij weinig deelnemers in één of beide van de reeksen.

Inschrijven kan per mail naar info@qlt.be of via Messenger bij Jago Lowagie met vermelding van je geboortejaar, ervaring (eerste keer of al wat gespeeld) en klassement (indien je dit hebt). Je deelname is pas officieel op het moment dat je een bevestiging ontvangt.

Tornooi volwassenen

19 tot 23 uur
aanwezig 18:30; start 19:00
Tornooi volwassenen
Voorgiftsysteem, vanaf 15 jaar
Eindtornooi volwassenen
Beste 16 van alle weken
Woensdag 30 juni 2021

Per deelname betaal je 4 euro. Vanaf 6 inschrijvingen gaat het tornooi door, maximaal 48 deelnemers.

Inschrijven kan per mail naar info@qlt.be of via Messenger bij Jago Lowagie met vermelding van je ervaring (eerste keer of al gespeeld) en klassement (indien je dit hebt). Je deelname is pas officieel op het moment dat je een bevestiging ontvangt.

Belangrijk

Volgende regels zijn van toepassing:

  • Voor het eindtornooi gelden de beste 10 behaalde resultaten bij meer dan 10 deelnames.
  • Er wordt gewerkt met een poulesysteem en vervolgens een afvallingstabel.
  • Spelers moeten bij elk tornooi een half uur voor aanvang aanwezig zijn, zo niet dan worden ze van de tabellen geschrapt. Er kan een uitzondering gemaakt worden als er tijdig gewaarschuwd wordt, maar eenmaal er een reservespeler is opgeroepen, is de schrapping definitief.
  • Een speler mag zich niet op eigen initiatief door een andere speler laten vervangen. Als een speler niet komt opdagen, dan krijgt een reservespeler voorrang.
  • Inschrijvingsgeld blijft verschuldigd voor wie inschreef, maar niet komt opdagen. Uitschrijven zonder verschuldigde betaling kan ten laatste om 23:59 van de dinsdag voorafgaand aan het tornooi, mits daar een geldige reden voor is.
  • We verwachten van de spelers dat ze mee de verantwoordelijkheid nemen voor een vlot verloop van de wedstrijden. Gebeurt dit niet, dan kan er een sanctie volgen.
  • Als organisator hebben we het recht wijzigingen aan te brengen aan de formules van de tornooien, en om tornooien te schrappen bij gebrek aan inschrijvingen of indien verstrengde Coronamaatregelen dit zouden vereisen.
  • Alle Coronamaatregelen die op federaal, (Oost-)Vlaams en Gents niveau worden ingevoerd, dienen te allen tijde gerespecteerd te worden. Iedere speler moet bij inschrijving minimum zijn of haar volledige naam en telefoonnummer opgeven.