QLT B Tornooi 2022: E

Verslag:

Voor onze E reeks waren er 13 inschrijvingen (waarvan één QLT speler) die verdeeld werden in drie poules van drie en één poule van vier.

In poule A wist Jonas Formesyn (E4 / Rooigem) zijn poule foutloos te winnen en kon ook Tim Baert (E0 / Zomergem) doorstoten tot de volgende ronde.

In poule B werd Tim de Cooman (E2 / Rooigem) poulewinnaar en kon ook Robin Van Cromphout (E4 / Egmont) zijn poule overleven.

In poule C won Thomas Dierickx (E2 / Aalst) zijn poule en werd Rares Constantin (E4 / Egmont) tweede in zijn poule.

In poule D won Silke Barrezeele (E6 / Ninove) knap foutloos haar poule en kon Hendrik Van Eeckhout (E2 / De Pinte) als tweede ook doorstoten tot de volgende ronde. Helaas wist QLT speler Ann Degowie (E6) haar poule niet te overleven, maar haalde ze wel knap een belle tegen een E4.

Na de poules volgden de kwartfinales. Hierin won Jonas Formesyn van Rares Constantin, wist Silke Barrezeele te winnen van Robin Van Cromphout, won Hendrik Van Eeckhout knap van Tim de Cooman en kon ook Tim Baert de halve finales bereiken door een overwinning tegen Thomas Dierickx.

In de halve finales kon Jonas Formesyn winnen van Silke Barrezeele en haalde ook Hendrik Van Eeckhout de finale dankzij winst tegen Tim Baert.

In het duel voor de derde plek won Tim Baert van Silke Barrezeele en de finale werd een overwinning voor Jonas Formesyn die in heel de reeks slechts twee sets verloor.

Moment van de reeks:

Silke Barrezeele wist als E6 haar poule te winnen door winst tegen een E6, E4 en E2 en won ook in haar kwartfinale overtuigend tegen een E4. Hierdoor wist ze als E6 de halve finales van de E reeks te bereiken, sterke prestatie van de speelster van Ninove.

Het podium:

epodium

De gefilmde finale:

Finale E reeks: Jonas Formesyn (E4) tegen Hendrik Van Eeckhout (E2)

De uitgebreide resultaten:

e

 

 

Terug naar overzicht