Tornooien

QLT XXV

Op 29 december 2023 om 17 uur start ons eerste QLT XXV tornooi: minstens 25 uur tornooi aan één stuk door.

Dit tornooi start met poules per 25 deelnemers. Deze poules worden 25 uur aan één stuk door gespeeld en eindigen op 30 december om 18 uur. De 16 beste spelers gaan door naar een afvallingsronde, die op zaterdag 30 december van 18 tot 21 uur zal doorgaan.

Wekelijkse tornooien

Voor de spelers die zich graag willen voorbereiden op het nieuwe seizoen en die graag met voorgift spelen, of op hun eigen niveau zonder de resultaten meetellen voor hun klassement geven we net als vorige zomer wekelijkse tornooitjes met eindtornooi in de zomervakantie. Nieuw dit jaar zijn de dubbeltornooien op donderdag.

Op qlt-tabletennis.com kan je de resultaten van de voorbije tornooien raadplegen en live meevolgen met het lopende tornooi.

Op onze instagram pagina kan je de foto's van de voorbije podiumplaatsen vinden.

Officieel tornooi

Voor de tafeltennissers die graag een individueel tornooi spelen dat meetelt voor hun klassement geven we een officieel b-tornooi. Dit jaar zal dit op zaterdag 9 september en zondag 10 september 2023 plaatsvinden.

NG en recreanten:

Op 2 april 2023 organiseren we een tafeltennistornooi voor recreanten en competitiespelers zonder klassement:NG tornooi 2023

Familietornooi

TTC QLT Gent organiseert op paasmaandag 10 april 2023 van 13:30 tot 18 uur een familietornooi.

Clubkampioenschap

Op de clubdag van TTC QLT Gent op 6 mei 2023 gaat een clubkampioenschap door voor de clubleden.