Sponsormogelijkheden

Graag stellen we ons even voor: wij zijn de oudste tafeltennisclub van Oost-Vlaanderen: TTC QLT Gent (met stamnummer 1) en bestaan in 2024 maar liefst 80 jaar.

Sedert seizoen 2021-2022 spelen we in de splinternieuwe zaal van QLT BV. Vanaf dat moment zijn QLT BV en TTC Gent nauw samen gaan werken. Via QLT BV kwam er sponsoring. De naam van de club veranderde in TTC QLT Gent.

Het aantal leden is na de verhuis duidelijk in stijgende lijn. Elk jaar proberen we meer trainingen op maat aan te bieden voor al onze spelers via trainersorganisatie TT Progress.

TTC QLT Gent is met meerdere teams actief in de competitie. Onze hoogste ploeg zal hoogstwaarschijnlijk voor het eerst sinds seizoen 2017-2018 weer hoger spelen dan 1ste provinciale en aantreden in de landelijke reeks. In de meeste clubs worden spelers vanaf het landelijke niveau betaald voor hun prestaties, wij hopen dat op termijn ook te kunnen doen.

Met TTC QLT Gent geven we jaarlijks een officieel tornooi, waarvoor mensen van heel België (en zelfs van daarbuiten) naar onze zaal afzakken.

Wil je meehelpen aan ons ambitieuze project en zelf je steentje bijdragen aan onze verdere groei, dan bieden we de volgende sponsormogelijkheden aan (combinaties zijn mogelijk):

Soort sponsor Aanbod Vraag
Kleine Sponsor Puur vrijwillig Eender welk bedrag, elke kleine beetjes kunnen helpen
Gewone Sponsor Jouw bedrijfslogo op onze schermen 50 euro per maand / 500 per seizoen
Grote Sponsor Jouw bedrijfslogo en korte tekst op een aparte pagina van onze schermen 200 euro per maand / 2000 per seizoen
Shirt Sponsor Jouw bedrijfslogo op onze competitie shirts Startend vanaf seizoen 2024-2025 Groot logo 3000 voor 3 jaar Klein logo 1500 voor 3 jaar
Evenement of Tornooi Sponsor Logo op affiche en webpagina van het evenement of tornooi, op schermen tijdens evenement of tornooi Sponsoring in Natura
Maaltijd Sponsor Logo op servetten en schermen Sponsoring in Natura of met te besteden budget
Sponsor A ploeg Sponsor voor betaling van de spelers van de A-ploeg, logo op schermen Het totale budget dat naar de A-ploeg gaat

 

Sowieso wordt elke sponsor vermeld op onze website.

Interesse? Stuur een mail naar sponsoringvzw@qlt.be.