Gevel QLT gebouw

Grote zaal QLT
Grote zaal QLT
Event ruimte QLT
Cafetaria
Match in de kleine zaal van QLT
Interieur grote zaal QLT
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vrij spelen

Via de poortjes zal het mogelijk zijn om vrij te komen spelen. Via de kalender en bij info kan je zien wanneer de zaal open is voor vrij spelen.

Eénmalige toegang voor één persoon (goed voor twee uur) kost 8 euro en kan zowel in de cafetaria als aan de kiosk worden aangekocht. Opgepast: betaling aan de automaat kan niet met cash! Als je zeker wil zijn dat je binnen kan, kan je best reserveren via de reserveringskalender.

Welkom bij QLT

QLT is een bedrijf dat op verschillende manieren tafeltennis promoot. Wij zijn gevestigd in Sint-Amandsberg en beschikken over een zaal waar binnenkort 21 tafels zullen staan. Er is ook een parking voorzien. We zullen elke dag open zijn voor vrije training met uitzondering van bepaalde vakantiedagen. Iedereen zal er welkom zijn vanaf 6 jaar.

Woensdagtornooien

Vanaf de herfst houden we op woensdag oefentornooien voor alle klassementen met voorgift.

Inschrijven kan bij Jago Lowagie via mail of FB Messenger.

Reeksen worden met voorgift gespeeld tot voorgift +11 punten. Er zal niet voor elke plaats gespeeld worden, wel speelt iedereen minstens 3 wedstrijden en maximaal 7 wedstrijden per reeks.

Tafeltennisrobot

In de sportzaal hebben we een tafeltennisrobot ter beschikking. Geef vóór gebruik je volledige naam en telefoonnummer door aan de bar. De robot kan enkel gebruikt worden door meerderjarigen of door een jongere onder begeleiding van een volwassene. Behandel de tafeltennisrobot als een goede huisvader!

Aan de achterkant van de robot bevindt zich de aan- en uitknop. Gelieve deze aan te zetten voor gebruik en af te zetten nadien.

Na gebruik alle ballen verzamelen en terug in de robot doen, a.u.b.

Officieel tornooi

QLT organiseert samen met TTC QLT Gent een B-Tornooi

Voor de tafeltennissers die graag een individueel tornooi spelen dat meetelt voor hun klassement geven we een officieel tornooi op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Het inschrijvingsgeld bedraagt 7 euro per reeks. Alle spelers dienen zich aan te melden uiterlijk een half uur vóór de aanvang van hun 1ste reeks. Inschrijvingen bij voorkeur via Frenoy.

QLT mag eindelijk zijn deuren weer openen!

Wat staat er allemaal op het programma?

Vanaf 9 juni hebben we voor elk wat wils:

Voetbalfans kunnen de matchen van het EK volgen op onze schermen.

Voor de liefhebbers van het poolen hebben we een pooltafel die ter beschikking staat in onze eventzaal en geven we ook een aantal pooltornooien op woensdag- en vrijdagavonden.
Meer informatie hier: pooltornooien

Dagstages

Bij QLT zal trainer Nikolai Baklicharov ook dagstages geven deze zomer. Dit is ideaal voor spelers die een goeie geleide training willen, maar geen tijd hebben om een volledige week stage te volgen. Inschrijven bij Jago Lowagie via een berichtje via mail of FB Messenger

Betalen kan via overschrijving naar BE04 7360 5021 3631 met vermelding van naam, klassement en dag.

Abonneer op