QLT B Tornooi 2022: NG

Verslag:

Beginnen deden we met de NG reeks op zaterdag om negen uur, die tegelijk begon als de E reeks. Alle ingeschreven spelers kwamen op tijd op dagen en zo kon ons tornooi probleemloos van start gaan.

Voor onze NG reeks waren er 8 spelers aanwezig (waarvan drie QLT spelers) die opgedeeld werden in twee poules van vier.

In poule A won Stijn Van Overloop (NG / Stekene) al zijn wedstrijden met een overtuigende 3-0 zege en wist ook Krzisztof Tatarski (NG / Deinze) zijn poule te overleven als tweede met twee overwinningen, helaas werd deze poule het eindstation voor onze QLT speler Bas Loncke (NG) die strijdend ten onder ging met één overwinning.

In poule B wist QLT speler Robbe Loncke (NG) al zijn wedstrijden te winnen en kon ook Tom Vanluchene (NG / Merelbeke) zijn poule overleven met twee overwinningen.

Na de poules volgden de halve finales en daarin wist Stijn Van Overloop opnieuw te winnen met 3-0 en kon ook Robbe Loncke met 3-0 winnen in zijn halve finale.

Zo kregen we een finale tussen de twee poulewinnaars Stijn Van Overloop en Robbe Loncke en moesten Krzisztof Tatarski en Tom Vanluchene het tegen elkaar opnemen voor de derde plaats. Hierin wist Tom Vanluchene in een spannende belle te winnen van Krzisztof Tatarski en wist Stijn Van Overloop opnieuw met 3-0 te winnen, maar zat er zeker minstens een set in voor Robbe Loncke.

Moment van de reeks:

Robbe Loncke toont als jeugdige QLT speler dat er zeker snel een klassement zit aan te komen voor hem en hij zeker nog zeer veel potentieel heeft om uit te groeien tot een zeer sterke speler.

Het podium:

podium ng

De gefilmde finale:

Finale NG reeks: Robbe Loncke (NG) tegen Stijn Van Overloop (NG)

De uitgebreide resultaten:

ng

 

 

Terug naar overzicht