QLT B Tornooi 2022: NG-D4

Verslag:

Voor onze NG tot D4 reeks waren er 17 inschrijvingen (waarvan vier QLT spelers) die verdeeld werden in drie poules van drie en twee poules van vier.

In poule A won Wouter Delouw (D4 / Wielsbeke) overtuigend en kon ook Bilal Bengrade (E4 / Aalst) doorstoten.

In poule B won Gilles Pollart (D6 / Oostende) en raakte QLT speelster Ann Degowie (E6) knap door naar de volgende ronde.

In poule C won Mauro Vandemoortele (D6 / Olsene) en kon ook Robin Van Cromphout (E4 / Egmont) de volgende ronde bereiken.

In poule D wist Tim de Cooman (E2 / Rooigem) te winnen met Rares Constantin (E4 / Egmont) als tweede.

In poule E won Thomas Dierickx (E2 / Aalst) zijn poule met Jonas Formesyn (E4 / Rooigem) als tweede.

Voor de afvalling waren er eerst twee voorrondes. Daarin wist Robin Van Cromphout te winnen van Ann Degowie en zorgde Rares Constantin voor de uitschakeling van Bilal Bengrade.

Na de voorrondes werd het tijd voor de kwartfinales. In die kwartfinales wisten Wouter Delouw, Gilles Pollart en Mauro Vandemoortele overtuigend te winnen en raakte ook Tim de Cooman knap tot in de halve finale door winst in de belle tegen Thomas Dierickx.

In de halve finales won Wouter Delouw tegen Tim de Cooman en kon ook Mauro Vandemoortele de finale bereiken dankzij een overwinning tegen Gilles Pollart

De wedstrijd voor de derde plek werd een spannende belle tussen Tim de Cooman en Gilles Pollart waarbij Gilles aan het langste eind wist te trekken en in de finale kregen we een overwinning voor Wouter Delouw tegen Mauro Vandemoortele te zien.

Moment van de reeks:

Ditmaal geen speler als vermelding voor ‘Moment van de reeks’ maar wel het West-Vlaanderen tegen oost-Vlaanderen duel dat zich afspeelde vanaf de halve finales met Wouter Delouw die 1-0 voor West-Vlaanderen wist te maken dankzij winst tegen Oost-Vlaamse speler Tim de Cooman, Mauro Vandemoortele die er 1-1 van wist te maken dankzij winst tegen West-Vlaming Gilles Pollart en Gilles Pollart er vervolgens 2-1 voor West-Vlaanderen van wist te maken voor Wouter Delouw het volledig afmaakte met winst tegen Oost-Vlaming Mauro Vandemoortele.

Het podium:

ngd4podium

De gefilmde finale:

Finale NG-D4 reeks: Wouter Delouw (D4) tegen Mauro Vandemoortele (D6)

De uitgebreide resultaten:

ngd4

 

 

Terug naar overzicht