Wekelijkse tornooien 2021

Elke week houden we op dinsdag tot vrijdag vanaf 20:00 een tornooi voor alle klassementen. Op zondag houden we vanaf 14:00 een tornooi voor alle klassementen, maar met voorgift.
Elk tornooi begint met 4 poules van 4 spelers. In de volgende ronden wordt gewerkt met rechtstreekse uitschakeling. Er wordt gespeeld voor elke plaats; wie bijvoorbeeld in de poule op plaats 3 of 4 eindigt, kan nog verder spelen voor plaats 9 tot 16. Wie in de eerste afvalling verliest, kan nog spelen voor plaats 13 tot 16.
Je kan de resultaten van de voorbije tornooien raadplegen op qlt-tabletennis.com.

Deelname aan een tornooi kost 5 euro. De winnaar van het tornooi mag gratis deelnemen op een volgend tornooi. Het eindtornooi is gratis voor de geselecteerden. De top 4 van elk eindtornooi wint een prijs. Inschrijven kan bij Jago Lowagie via mail of FB Messenger.

Er zijn tussen 13 juni en 15 augustus zijn er negen weken voorgifttornooien op zondag en tussen 13 juli en 20 augustus vijf weken weektornooien. Bij elk tornooi zijn er punten te verdienen. De beste drie resultaten tellen voor het puntenklassement. Tussen 22 en 27 augustus zijn er eindtornooien voor elke groep waarin de top 8 van elk weektornooi en top 16 van het voorgigttornooi tegen elkaar uitkomt. Indien spelers uit de top 8 (of 16 bij voorgift) niet kunnen deelnemen, komen de eerstvolgende in de stand in aanmerking.

Dag Klassement Data

Zondag
opwarming vanaf 13:30

Tornooi met voorgift
Alle klassementen mogen deelnemen.

13 juni / 20 juni / 27 juni / 4 juli / 11 juli /
18 juli / 25 juli / 8 augustus / 15 augustus
Eindtornooi: 22 augustus

Dinsdag
opwarming vanaf 19:30

NG / E
Recreanten mogen ook deelnemen.

13 juli / 20 juli / 27 juli / 10 augustus / 17 augustus
Eindtornooi: 24 augustus

Woensdag
opwarming vanaf 19:30

D
  Top 3 NG/E mag ook deelnemen.

14 juli / 21 juli / 28 juli / 11 augustus / 18 augustus
Eindtornooi: 25 augustus

Donderdag
opwarming vanaf 19:30

C
  Top 3 D mag ook deelnemen.

15 juli / 22 juli / 29 juli / 12 augustus / 19 augustus
Eindtornooi: 26 augustus

Vrijdag
opwarming vanaf 19:30

B
  C0 en Top 3 C mag ook deelnemen.

16 juli / 23 juli / 30 juli / 13 augustus / 20 augustus
Eindtornooi: 27 augustus

Officieel tornooireglement

De officiële tornooireglementen vind je hier:

Belangrijk

Om discussies te vermijden, herhalen we de volgende regels:

  • Spelers moeten bij elk tornooi een half uur voor aanvang aanwezig zijn, zo niet dan worden ze van de tabellen geschrapt. Er kan een uitzondering gemaakt worden als er tijdig gewaarschuwd wordt, maar eenmaal er een reservespeler is opgeroepen, is de schrapping definitief.
  • Wanneer iemand van de top 3 van de vorige dag niet mee kan spelen de dag erna, wordt de volgende speler in de stand opgevist.
  • Een speler mag zich niet op eigen initiatief door een andere speler laten vervangen. Als een speler niet komt opdagen, dan krijgt een reservespeler voorrang.
  • Inschrijvingsgeld blijft verschuldigd voor wie inschreef, maar niet komt opdagen. Uitschrijven zonder verschuldigde betaling kan ten laatste om 23:59 van de dag voorafgaand aan het tornooi, mits daar een geldige reden voor is.
  • Wie aan een tornooi begint en tijdens het tornooi forfait geeft, betaalt één euro per niet gespeelde match. In uitzonderlijke gevallen, zoals bij een zware blessure, kan de organisatie beslissen deze boete te laten vallen.
  • We verwachten van de spelers dat ze mee de verantwoordelijkheid nemen voor een vlot verloop van de wedstrijden. Gebeurt dit niet, dan kan er een sanctie volgen.
  • Als organisator hebben we het recht wijzigingen aan te brengen aan de formules van de tornooien, en om tornooien te schrappen bij gebrek aan inschrijvingen of indien verstrengde Coronamaatregelen dit zouden vereisen.
  • Alle Coronamaatregelen die op federaal, (Oost-)Vlaams en Gents niveau worden ingevoerd, dienen te allen tijde gerespecteerd te worden. Iedere speler moet bij inschrijving minimum zijn of haar volledige naam en telefoonnummer opgeven.