QLT mag eindelijk zijn deuren weer openen!

Wat staat er allemaal op het programma?

Vanaf 9 juni hebben we voor elk wat wils:

Voetbalfans kunnen de matchen van het EK volgen op onze schermen.

Voor de liefhebbers van het poolen hebben we een pooltafel die ter beschikking staat in onze eventzaal en geven we ook een aantal pooltornooien op woensdag- en vrijdagavonden.
Meer informatie hier: pooltornooien

De tafeltennisers die zich willen voorbereiden op het nieuwe seizoen en die graag met voorgift spelen, kunnen net als vorig jaar wekelijkse voorgifttornooitjes spelen met eindtornooi op een hoop zondagen vanaf 13 juni.Je kan zo vaak deelnemen als je zelf wilt (1 tot 10 deelnames mogelijk).
Voor de spelers die zich graag willen voorbereiden op het nieuwe seizoen op hun eigen niveau zonder de resultaten meetellen voor hun klassement geven we net als vorige zomer wekelijkse tornooitjes met eindtornooi. Je kan zo vaak deelnemen als je zelf wilt (1 tot 6 deelnames mogelijk).

  • Voorgift op zondagen vanaf 13 juni
  • E/NG op dinsdagen vanaf 13 juli.
  • D op woensdagen vanaf 14 juli.
  • C op donderdagen vanaf 15 juli.
  • B op vrijdagen vanaf 16 juli.

Meer informatie hier: wekelijkse tornooien

Voor de tafeltennissers die graag een individueel tornooi spelen dat meetelt voor hun klassement geven we een officieel tornooi op zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus.
Meer informatie hier: officieel tornooi

Als je graag volledig vrijblijvend gewoon een balletje wil slaan, zal je op vele momenten gewoon binnen kunnen met het poortjessysteem.
Meer informatie hier: vrij spelen

Voor spelers die nood hebben aan training: we geven deze zomer 2 weekstages met trainer Nikolai Baklicharov.
Meer informatie hier: zomerstage 2021
Voor spelers die een goeie geleide training willen, maar geen tijd hebben om een volledige week stage te volgen, zijn er ook dagstages voorzien.
Meer informatie hier: dagstages

Hopelijk tot snel bij QLT! Bij bijkomende vragen kan je altijd terecht bij Jago Lowagie via een berichtje via mail of FB Messenger