Vrij spelen

NIEUW: maandabonnement. Je betaalt slechts 30 euro voor een volledige maand tafeltennisplezier!

Via de poortjes is het mogelijk om vrij te komen spelen. Bij info kan je in de kalender van de maand zien wanneer de zaal open is voor vrij spelen. Indien je niet over eigen materiaal beschikt, kan je palletjes en balletjes minstens een dag op voorhand aanvragen via mail, met vermelding van gewenste dag en uur.

Tijdens de vrij spelen momenten kan gebruik gemaakt worden van onze robot door te reserveren via mail.

Eénmalige toegang voor één persoon (goed voor twee uur) kost 8 euro en kan zowel in de cafetaria als aan de kiosk worden aangekocht. Opgepast: betaling aan de automaat kan niet met cash! Als je zeker wil zijn dat je binnen kan, kan je best reserveren via mail.

Eén ticket = twee uur spelen voor één persoon. Gelieve één voor één door de poortjes te gaan, er is camerabewaking om dit te controleren.

We voorzien ook beurtenkaarten. Deze kunnen enkel worden aangekocht in de cafetaria, maar kunnen wel aangevuld worden via de kiosk.

  • 10 beurten: 72 euro
  • 25 beurten: 164 euro
  • Maandabonnement: 30 euro
  • Maandabonnement + robot: 40 euro
  • Jaarabonnement: 220 euro

Deze kaart is strikt persoonlijk, er is een borg van 10 euro. Deze kaart kan ook gebruikt worden om een 'wallet' aan te maken: je betaalt 9 euro voor 10 euro krediet, te gebruiken zowel aan de drank- en snackautomaat als in de cafetaria.

Jaarabonnementen geven verschillende extra voordelen, zoals korting bij onze jaarlijkse voorgift en klassement tornooien.

Kom je voor de eerste keer of wens je een abonnement of beurtenkaart, contacteer dan Jago Lowagie via een berichtje via mail of FB Messenger. Je kan ons telefonisch bereiken op 0480 63 28 55.

Meer uitleg kan je vinden in artikel 2 van ons reglement.