QLT B Tornooi 2022: C + B

Verslag:

Voor deze reeks waren er 11 inschrijvingen (waarvan 2 QLT spelers) die opgedeeld werden in één poule van drie en twee van vier.

In poule A wist Ken Gielen (B2 / Gierle) te winnen en ook Siebe Verschelden (C4 / Deinze) door te stoten tot de volgende ronde.

In poule B won QLT speler Wojciech Kuznia (C0) zijn poule en haalde Jordy Caes (C2 / Torhout) de tweede plaats.

In poule C werd Alexander Haers (C2 / Rooigem) poulewinnaar en kon ook Nand Vynckier (C4 / Wielsbeke) doorstoten naar de volgende ronde.

Na de poules werden er twee voorrondes gespeeld waarin Jordy Caes wist te winnen van Nand Vynckier en Siebe Verschelden wist te winnen tegen Alexander Haers.

In de halve finales won Ken Gielen van Jordy Caes en wist Siebe Verschelden te winnen tegen Wojciech Kuznia.

Voor de derde plaats wist Wojciech Kuznia te winnen van Jordy Caes en in de finale wist Ken Gielen zijn favorietenrol waar te maken door te winnen tegen Siebe Verschelden.

Moment van de reeks:

Jordy Caes kende als C2 veel pech door tweemaal in de belle te verliezen van een C0 zowel in de poule als in de strijd voor de derde plaats, maar vooral door in de belle te verliezen na meerdere matchballen gehad te hebben tegen B2 speler Ken Gielen. Na de drie verloren belles greep Jordy zo ook helaas nog eens net naast het podium. Naast deze pech, toonde Jordy wel een zeer sterke speler te zijn die het nog veel B spelers moeilijk zal kunnen maken in de toekomst.

Het podium:

cbpodium

De gefilmde finale:

Finale C + B reeks: Ken Gielen (B2) tegen Siebe Verschelden (C4)

De uitgebreide resultaten:

cb

 

 

Terug naar overzicht