UITGESTELD: QLT XXV

De afgelopen drie jaar organiseerden we bij QLT meerdere tornooien die door de hele tafeltenniscommunity gesmaakt werden omdat ze kwaliteitsvol, leuk en innovatief waren (met bijvoorbeeld het punt van de week, het filmen van finales, online verslagen en live updates van de scores.

Onlangs kondigden we ons nieuwste initiatief aan, “QLT XXV”, een tafeltennismarathon waar iedere deelnemer in een tijdspanne van 25 uur 24 matchen kon spelen. Het reglement was geschreven; het uurschema en de tafelindeling waren bepaald; we hadden zelfs al de software voor de scoreborden getest. We waren helemaal klaar om er opnieuw een piekfijn georganiseerd evenement van te maken. Helaas, een week nadat we onze affiche verspreidden, kwam ons ter ore dat er op minder dan 10 kilometer van QLT een gelijkaardige activiteit plaats zou vinden tijdens hetzelfde weekend.

Aangezien we zelf niet in de weg willen staan van andere initiatieven die we aanmoedigen, hebben we besloten QLT XXV uit te stellen tot een latere, nog te bepalen datum. We hopen dat de spelers die zich hebben ingeschreven deze beslissing begrijpen. Wij zullen zo vlug mogelijk het reeds gestorte inschrijvingsgeld terugstorten.